ISITMA SİSTEMLERİ

Demirdöküm A5 Performans Klimalar

Genelmekanik, ansiklopedi


DEMİRDÖKÜM A5 PERFORMANS İNVERTER KLİMA

A+++Enerji Verimi ve Maksimum Tasarruf

  • A+++ verimle max. konfor min. enerji kullanımı
  • I Feel Özelliği
  • Yüksek enerji verimi düşük sarfiyat
  • 4 Farklı kapasite seçeneği
Demirköküm A5 Performans Klimaların Özellikleri

Farklı Kapasite Seçenekleri >> 9/12/18/24  btu kapasite seçenekleri ile hem düşük hemde yüksek metrekare alanlara uygulama imkanı,

Çevre Dostu >> R32 gaz kullanımı ile çevreye zarar vermez

Yüksek Enerji Verimliliği ve Düşük Sarfiyat >> Soğutma verimi sınıfında ( SEER ) 8,5 varan, ısıtma verim sınıfında ise; ( SCOP ) 5,1 varan enerji değerleriyle düşük enerji tüketimi sağlarkfan en aynı zamanda yüksek verim sunar,

Çoklu Fan Hızı ve Turbo Mod >> Otomatik, düşük, orta, yüksek ve turbo fan hız seçenekleri tüketici konforunu maksimize etmek için tasarlanmıştır. Turbo mod fonksiyonunda fan tam hızda çalışarak kısa bir zamanda istenilen sıcaklık konforunu sağlar. Düşük fan hızında ses seviyesi oldukça düşüktür.

İnvertör DC Kompresör ve Fan >> Demirdöküm A5 klimalar inverter DC teknolojisi sayesinde kompresörün AC motorlara kıyasla çok daha yüksek performansta çalışmasını sağlayarak, düşük enerji tüketimine destek olur. Hem iç hem dış ünitedeki DC inverter motor kombinasyonu ile yüksek modülasyon imkanına sahiptir. Bu sayede ekstra yüksek verim değerleri, enerji tasarrufu daha düşük ses seviyesi ve konfor sağlar.

 

Geniş Çalışma Aralığı >> Kışın düşük yazın yüksek sıcaklıkta güvenle çalışır.

Fonksiyonel Tasarım >> Dış ünitenin özel tasarıma sahip rüzgar kanatları daha az enerji ile çok daha hızlı hareket ederek ürün ömrünü uzatarak enerji tüketimini azaltır.

Kolay Temizlik >> Kolayca çıkarılabilen filtre ve ön paneller sayesinde ürün bakımı sağlanarak verimlilik ve konfor artırılır ve klimanın ömrü uzatılmış olur.

I Feel >> Kumandadaki sensör sayesinde uzaktan kumandanın sıcaklık sensörünü referans olarak kullanan iç ünitenin açılmasını ve kapatılmasını sağlar. Oda sıcaklığı daha hassas ayarlanır ve daha fazla konfor sağlamak için hava akımı çok daha iyi yönlendirilir. Hava üfleme debisi ve sıcaklık ayarlanarak en üst düzeyde konfor sağlar.

 

 

Demirdöküm Güncel Yetkili Servisleri Listesine Buradan Ulaşabilirsiniz

Yetkili Servis Talepleri Demirdöküm Servisler İçin Tıklayınız

Ayrıca Demirdöküm Müşteri Hizmtleri ve Memnuniyet Servisi 0850 222 1 833