GenelISITMA SİSTEMLERİMERKEZİ ISITMA SİSTEMLERİYERDEN ISITMA SİSTEMLERİ

ISITMA SİSTEMLERİNDE ENERJİ TASARRUFU

Genelmekanik, haber


Akıllı Isıtma Sistemleri

Isıtma sistemlerinde ısı tasarrufu yalnızca modern bir kombi & kazan edinmekle bitmez. Akıllı bir kontrol sistemi olmadığı takdirde, enerjiyi en verimli kullanan kombi veya kazanlar dahi, ihtiyaçtan  çok daha fazla enerji tüketebilirler. Günümüzde modern kumanda üniteleri yani oda termostatları;  ısıtma sistemi bileşenlerini ( komponentlerini ) birleştirmekle kalmayıp, aynı zamanda bunların dış hava koşullarına göre ve/veya odalardaki ısı ihtiyacına göre çalışmasını sağlar.

Ortam sıcaklığını kontrol etmek için oda kumandası kullanmak konutun çevresel şartlarına göre değişmekle birlikte, %10’a varan yakıt tasarrufu sağlar. Oda kumandası kendisine ödenen parayı kısa sürede amorti etmekle kalmayıp, kullanım ömrü boyunca size sürekli tasarruf ettirmeye devam eder.

DEMİRDÖKÜM MİGO AKILLI ODA TERMOSTATI

Kazancınızı Düşünen Teknoloji
MİGO AKILLI ODA KUMANDASI

Nitromix ve yeni çıkacak kombilerimizle uyumlu çalışacak şekilde tasarlanmış olan Migo, paranızın cebinizde kalmasını sağlarken enerji tüketiminizi de düşürür. Migo sayesinde evde olmasanız bile konforunuz artar, elektrik faturalarınız düşer.

E-Bus uyumlu DemirDöküm kombilerle çalışan Migo kullanım alışkanlıklarınızı inceleyerek ilave tasarruf imkanı sunar.

Ürün Özellikleri
  • Kombinize uzaktan erişim özelliği,
  • Evinizin ısısını ve kullanım suyunuzun sıcaklığını cep telefonunuzla kontrol edebilme,
  • Yapay zekâ sayesinde kullanım tercihlerinizi öğrenir ve sizin için en verimli şekilde çalışır,
  • Yüksek verim sağlar ile tasarruf sağlar, doğalgaz faturalarınızı düşürmenize yardımcı olur,
  • Kullanım kolaylığı ile maksimum konfor sunar,
  • Siz evde olmasanız bile o tasarruf eder,
  • Çoklu kullanıcı özelliği ile, aile fertlerine aynı konforu sağlar.

Tasarruf Parmaklarınız Ucunda

Akıllı telefonunuzla, uzaktan erişim özelliğiyle kombinizi bulunduğunuz her yerden kontrol edebilir ve en verimli şekilde çalışmasını sağlayabilirsiniz.

DemirDöküm Migo Akıllı Oda Termostatı ile evinizin ısı konforunu telefonunuzdan kontrol edin. Siz orada olmasanız da yuvanızın sıcaklık konforundan emin olun.

K

MİGO AKILLI ODA KUMANDASI

Demirdöküm MiGo akıllı kumanda ile kombinizi akıllı telefonunuz ile kontrol altına alınız ve doğalgaz faturalarında %35’e varan ilave tasarruf imkanı kazanın.

BAYMAK CONNECT AKILLI ODA TERMOSTAT

Connect ile Evinizin Sıcaklığını istediğiniz Yerden Kontrol Edin
CONNECT ODA KUMANDASI

Yaşam alanlarınız kontrolü elinizin altında, Baymak Connect akıllı oda termostatı sayesinde evinizin ısısını istediğiniz yerden kombinize ulaşıp ayarlayabilir ve bu sayede %35 ‘ e varan tasarruf elde edebilirsiniz.

Üstün TPI kontrol algoritma sayesinde, kombinizi istediğiniz sıcaklığa en kısa süre çalışarak ve daha az enerji kullanarak ulaşır. Sıcaklık dalgalanmaları minumuma iner ve 0,1 derece hassasiyetli termostatların aksine cihazınız gereksiz yere devreye girmez. İnternet bağlantısı kesildiğinde termostat üzerinden sıcaklık ayarı yapılabilir ve konforunuzu muhafaza edebilirsiniz.

Baymak Connect Akıllı Oda Termostatı Hayat Tarzınıza ve Evinizi Kullanma Biçiminize Özel Isıtma Programları Yratmanızı Sağlayarak Isınmak için Kullandığınız Enerjiyi Düşürmenize Yardımcı olur.

  • Akıllı cep telefonlarınızla kullanacağınız Connect uygulaması ile uzaktan erişim,
  • Programlanabilir kablosuz oda termostatı
  • IOS ve Android cihazlar ile uyumlu modern tasarım

Evinizi yaşam tarzınıza göre en uygun hale götürün

Baymak connect akıllı oda termostatı,; hayat tarzınıza ve evinizi kullanma biçiminize özel ısıtma programını yaratmanıza imkan veriyor.

Bugün eve geç mi gideceksiniz yada planladığınız zamandan daha mı erken varacaksınız ?

Akıllı telefonunuz ya da tabletinize indireceğiniz connect uygulamasını kullanarak, uzaktan kontrol ile evinizin kombisini açıp, kapatabilir, sıcaklık ayarını düşürebilir yada yükseltebilirsiniz.

Programlama

Baymak connect akıllı oda termostatı sayesinde evinizdeki kombinin kontrolü artık sizin elinizde!

Connect uygulaması ile konbinizin çalışma saatlerinizi belirleyebilir, eve geldiğinizde istediğiniz sıcaklıkta olan evinizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Connect akıllı oda kumandası evinizin tam olarak ne kadar sürede sındığını hesaplayarak tam zamanında devreye girer. Oda sıcaklığınızın istediğiniz an ideal seviyeye gelmesini sağlar.

Connect akıllı oda termostatı geceleri de bir adım önde. Termostatınızı uyuyacağınız zamana göre ayarlayın; kombiyi kapatacağı optimum saati kedisi belirlesin, size de gece boyunca mükemmel sıcaklıkta tasarruf ederek uyumanın keyfini çıkarmak kalsın.

ECA AKILLI ODA TERMOSTATI

Tasarrufu ve Konforu Bir arada Tutan Teknoloji
ECA AKILLI ODA KUMANDASI

Eca akıllı oda termostatı, cep telefonunuz ile kombinizi yönetmenize imkan sağlar. Ev, uyku, dışarı modları ile size tasarrufu ve konforu bir arada sunar.

  • Enerji tsarrufu sağlar
  • Evinizin sıcaklığını konumunuz ile düzenler
  • Yaşamınızı teknoloji ile birleştirir
  • Tasarruf miktarınızı tesbit eder ve raporlar
  • Evinizin sıcaklığını cep telefonunuz ile ayarlar.

Eca Akıllı Oda Termostatı, cep telefonunuzun konum bilgisini kullanarak evde olup olmadığınızı anlar ve sizin herhangi şey yapmanıza gerek kalmadan ya da haftalık programlama özelliğini devreye sokarak günlük olarak Ev, Uyku, Dışarı modlarının saatlerini seçebilir, böylece akıllı
oda termostatının mod değişikliğini kendi kendine yapar.

BUDERUS LOGOMATİC TC100 AKILLI ODA KUMANDASI

TC100 AKILLI ODA KUMANDASI

Buderus uzmanlığının ürünü olan oda kumandaları ile daha fazla konfor, daha fazla ekonomi parmaklarınızın ucunda.

Logomatic TC100

  • Cam yüzeyi, dokunmatik ekranı ve arka aydınlatması ile şık tasarım
  • Oda sıcaklığına yada dış hava sıcaklığına bağlı ısıtma kontrolü ( hava durumu bilgisi internet üzerinden sağlanır) . Ayrıca zaman bazlı enerji tüketimi gösterimi.
  • Buderus MyMode mobil uygulaması ile her an her yerden evinizin sıcaklığını kontrol etme konforu.

Logomatic TC100 akıllı oda kumandası ile ısıtma sisteminizi web üzerinden kontrol etmeniz mümkün

Akıllı varlık algılama özelliği sayesinde sistem sizin konumunuzu otomatik olarak algılayarak evde bulunmanız halinde gerekli ayarları kendisi yapar. Bu sayede enerji tüketiminiz %21 oranında azalır.

Akıllı termostatik vanalar ile birlikte kullanıldığında her odanızın sıcaklığını ayrı ayrı kontrol edebilirsiniz.

Verimli & Ekonomik

Eco-Bar sayesinde ekonomik ısıtma kullanımınızı rahatça görüntüleyin.

 

BUDERUS TC100 AKILLI ODA KUMANDASI